Om oss

"Katjusja" - det är en familj projekt av Dallyn Group.

"Katjusja" - en hög kvalitet specialitet från Östeuropa: Ryssland, Polen, Tjeckien, Moldavien, Lettland, Litauen, Estland och Georgien och Tyskland.

Vi kunde samlas i vårt lager alla de saker du inte har tillräckligt utanför Ryssland: ryska ost, röd kaviar, konserverad mat, korv och skinka, choklad och mycket mer.

Vi ger dig möjlighet att njuta av hög kvalitet ryska produkter, oavsett i vilken hörn av Sverige du är. Vårt sortiment - endast de färskaste, mest utsökta produkter. Dessa smaker - bekanta för oss från barndomen, men eftersom var och en av våra produkter - en typ av smak hemresan.

Vi strikt kontrollera kvaliteten på våra produkter, varför personligen markera hela sortimentet från de bästa leverantörerna i Ryssland, Polen, Tyskland, Tjeckien, Ryssland, Moldavien, Lettland, Litauen, Estland och Georgien.

Produkter som presenteras på hyllorna i vår butik, som levereras till oss varje vecka. Det är därför vi kan garantera dig hög kvalitet och exceptionell fräschör.

Våra huvudprinciper är:

-. Ett brett sortiment Vi erbjuder våra kunder en verkligt brett utbud av produkter. Det är därför vi har alla, oavsett ålder och preferenser, hitta en produkt att smaka.

- Vi garanterar hög kvalitet och färskhet på våra produkter . Vi väljer noggrant alla inkommande produkter till oss. Leverans färskaste ingredienser som görs i vår butik i veckan.

- Lojalitet till alla våra kunder . Vi uppmärksammar behoven hos alla våra kunder och vi bryr oss om att du ska vara nöjd med våra produkter som köps.

- Att ge glädje . Vi arbetar för sin egen njutning och glädje för våra kunder.