Om Oss

Katjusja Delikatesser -
är ett av projekten som ingår i den svenska koncernen Dallyn Group.

”Katjusja Delikatesser” – erbjuder östeuropeiska och ryska delikatesser av högsta kvalitét. Hos oss hittar du produkter från länder såsom: Ryssland, Ukraina, Vitryssland, Polen, Tjeckien, Moldavien, Rumänien, Lettland, Litauen, Estland, Armenien, Georgien och Tyskland.

Vi har lyckats att samla ihop alla östeuropeiska godbitar på ett och samma ställe och kunna erbjuda det bredaste sortimentet såsom: färsk kvarg, kaviar, konserverad mat, korv och skinka, choklad och mycket mer.

Vi ger dig som kund möjlighet att njuta av delikatesser av högsta kvalitét, oavsett var du än befinner i Sverige. Vårt bredaste sortiment består av endast färska och de mest utsökta produkter. Dessa smaker är vi bekanta med från barndomen som tar oss på en smakresa genom hela östeuropa.

Vi genomför ständigt strikta kontroller av kvalitéten på våra produkter därav vi personligen bygger ut sortimentet från de bästa leverantörerna i Ryssland, Ukraina, Vitryssland, Polen, Tyskland, Tjeckien, Ryssland, Moldavien, Rumänien, Lettland, Litauen, Estland, Armenien och Georgien.

Alla våra produkter levereras till oss varje vecka. Det är därför vi kan garantera dig hög kvalitét och exceptionell fräschhet.

Våra huvudprinciper:

  • Erbjuda bredaste sortimentet. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av östeuropeiska delikatesser. Det är därför vi har, oavsett ålder och preferenser, en produkt för allas smaker.
  • Vi garanterar hög kvalitét och färskhet på våra produkter . Vi gör kontinuerligt noggranna urval av alla inkommande produkter till oss. Leveranser till vårt lager sker flera gånger i veckan.
  • Kundlojalitet. Vi uppmärksammar behoven hos alla våra kunder och vi bryr oss om att du ska vara nöjd med ditt köp och alla våra produkter.
  • Utstråla glädje. Vi arbetar för att ge alla våra kunder glädje och ökad kundnöjdhet.